Μετά το τέλος του τελικού σύσσωμη η ομάδα δείπνησε γιορτάζοντας την κατάκτηση του 3ου τροπαίου στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Σύρου τα τελευταία 4 χρόνια.

Πάνω από όλα όμως, σημασία έχει οτι οι Παλαίμαχοι Σύρου κλείνουν μια χρονιά με πολλές πλούσιες δράσεις και αγώνες εντός και εκτός Σύρου. Με την συμμετοχή μας στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Σύρου, καταφέραμε σε μια χρονιά να συμμετάσχουμε σε 20 αγώνες μπάσκετ. Διοργανώσαμε 2 φιλανθρωπικούς αγώνες στη Σύρο (με μικτή εργασιακού Αθήνας ΕΚΑ και περιμένουμε τους Παλαιμάχους Ολυμπιακού Πειραιώς σε συνεργασία με τους Παλαιμάχους Άρη Σύρου). Συμμετείχαμε σε φιλανθρωπικό αγώνα στη Τήνο φιλοξενούμενοι από την τοπική ομάδα του Περιστεριώνα. Συμμετείχαμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων που διεξήχθη στη Βέροια και καταφέραμε να παίξουμε και κάποιους φιλικούς αγώνες σην Αθήνα και την Τήνο. 

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας βοήθησαν εντός και αγωνιστικών χώρων. Τους χορηγούς, τους παράγοντες του αθλήματος, τους ιατρούς, τους διαιτητές, τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, Γραμματεία κτλ και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας με μεγαλύτερη όρεξη.

petrino

Facebook Channel

WEB TV

ithaki_tou_ai
nisaki
Κύλιση στην Αρχή